MENU:
MIJN DIENSTEN

Mijn diensten

 

U kunt bij mij terecht voor:

 

- Schilderwerken;

- Houtrot sanering;

- Betonrot sanering;

- Glaszetten;

- Diversen wandafwerking;

- Professioneel advies.

 

Kiest u voor RvE Schilderwerken dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

RVE Schilderwerken

Voorkomen is beter dan genezen!

Onderhoud & advies:

 

Voor alle buitenprojecten geld dat ik ongeveer 3 jaar na oplevering contact met u opneem voor een gratis en vrijblijvende controle. Hierbij loop ik al het schilderwerk na om te kijken of alles nog in prima staat is. Deze controle zal ongeveer een uur in beslag nemen. Indien er onregelmatigheden geconstateerd worden krijgt u van mij hiervan een overzicht en een bijbehorend advies. Dit is geheel vrijblijvend.

 

Doel:

 

Het is gebleken dat doormiddel van een tussentijdse controle vaak kleine onregelmatigheden aan het licht komen welke makkelijker op te lossen zijn. Deze onregelmatigheden zijn dan sneller en goedkoper op te lossen dan dat het na 5 jaar een groter probleem is en meer kosten met zich mee brengt dan een kleine reperatie welke na 3 jaar kan worden uitgevoerd.

Schilderwerk binnen/buiten

Binnenwerk:

 

Het belang van het schilderwerk binnen word nog wel eens onderschat, een goed onderhouden kozijn binnen is gelijk een onderhoud/behoud voor buiten. Of het nu gaat om het schilderen van uw plafond en/of wanden, radiatoren of u wilt alleen al het houtwerk binnen geschilderd hebben voor al deze werkzaamheden kunt u bij mij terecht. Tevens verzorg ik diversen muurafwerkingen denkt u eens aan Behang of Glasvlies behang.

 

Buitenwerk:

 

Een goed onderhouden kozijn of buitenmuur is niet alleen een verfraaiing van uw woning maar het verlengt ook de levensduur van de elementen. Er zijn diversen onderhoudsadviezen mogelijk denkt u eens aan een tussentijdse controle na 3 jaar om alles vrijblijvend te controleren en eventueel de liggende delen een extra schilder beurt te geven. Dit zijn namelijk de delen die het meeste te lijden hebben onder de diversen weerinvloeden. Het voordeel is ook dat eventuele gebreken eerder opgemerkt worden en in een vroeg stadium gerepareerd kunnen worden waardoor u kosten uit spaart.

Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij mij terecht!

Houtrot; hoe ontstaat dit?

De schrik van elke huisbezitter of vastgoedbeheerder!

 

Hout kan vergaan doormiddel van schimmels en insecten deze tasten de sterkte van het het hout aan, als het hout langdurig word blootgesteld aan: Temperaturen van 5 tot 40C, een vochtpercentage van meer dan 20% en zuurstof in combinatie van een langere tijd dan ontstaat houtrot.

 

Gelukkig zijn er tegenwoordig goede materialen te verkrijgen waarmee ik de kozijnen kan repareren, dit zijn epoxys die ook op de langere termijn goed blijven, wel in combinatie met een goed uitgevoerde reparatie en een onderhouds plan voor de schilderwerkzaamheden.

 

 

 

sigma coatings

Houtrot renovatie/reparatie

Hoe ga ik te werk?

 

Als eerste word de plek goed bekeken om te kijken wat de reden is van de ontstane schade, zodat we eerst de oorzaak kunnen aanpakken alvorens ik ga repareren anders is het na een paar jaar weer een slechte plek. Na deze controle ga ik al het slechte hout verwijderen doormiddel van frezen en zagen tot we op het gezonde hout zijn met een maximaal vocht percentage van 18%. Hierna ga ik de plek vullen met een hoogwaardige 2 componenten epoxy, als de gaten te groot zijn ga ik deze vullen met een gelijkwaardig stuk hout om de de kosten in de hand te houden. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een reparatie met een gelamineerd stuk hardhout. Als de Epoxy de dag er op uitgehard is kan ik deze schuren eventueel nog wat bijwerken en daarna voorzien van een grondverf, waarna de gehele reparatie 2x afgelakt zal worden voor een maximale bescherming.

 

Ik heb bij Sigma een cursus gevolgd voor houtrenovatiespecialist. Daar hebben ze me alles verteld wat er nodig is om een deugdelijke en nette reparatie te maken.

Glaszetten

Ook voor glaszetten bent u bij RvE Schilderwerken aan het juiste adres. Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot wat voor glas u kunt laten plaatsen. Hieronder geef ik u wat informatie over de diverse soorten glas, eigenschappen en mogelijkheden. Graag geef ik u meer informatie in een persoonlijk gesprek, maar u mag ook een e-mail sturen.

 

Isolatieglas Standaard: Met warmte isolatieglas houdt u in vergelijk met enkelglas de kou buiten en kunt u besparen op de stookkosten.

Isolatieglas HR+: Bij HR+ glas is op één van de twee ruiten aan de binnenzijde een warmte-reflecterende coating aangebracht die zorgt voor een betere energiebesparing ten opzichte van gewoon dubbelglas.

Isolatieglas HR++: Bij dit type glas word de droge lucht vervangen door een edelglas waardoor de isolatiewaarde hoger wordt en de energiebesparing verhoogt kan worden.

 

Ook plaats ik Letselbeperkend/gelaagd glas, veiligheids glas, inbraakwerend glas, monumenten glas en brandwerend glas. Dit alles kan ook worden voorzien met ventilatierooster.

GEGEVENS:
*
RvE Schilderwerken
*
Kastanjelaan 12
*
3828 CP Hoogland
*
*